Истории

20/10/2022

/

Мария Кръстева

В търсене на перфектния есенен брънч

Надникваме в кухнята на топ брънч местата в София и изследваме историята на този типичен ритуал в градската кулинарна култура

17/10/2022

/

Емилия Зафираки

Истории за солта на живота

Бургаските езера и хората, които се грижат за тях и обитателите им, са новите герои в поредицата „Има Хора“

10/10/2022

/

Свилен Георгиев

Брой 66 идва с много изненади

По-голям, изцяло дигитален брой и революционни корици, които можете да отнесете вкъщи, ще радват почитателите на InGlobo

30/09/2022

/

InGlobo

„Истории в обектива” – пътешествие за сетивата и ума

Четвъртото събитие от поредицата на InGlobo „Ловци на истории“ ни потопи във вдъхновяващи кадри и разкази на четирима майстори на фотографията

26/09/2022

/

InGlobo

Морски истории в центъра на София

Над 100 вида риба и много емоции ще “напълнят” езерото на Военна академия на 1-2 октомври на Бакхус Fish Fest

23/09/2022

/

Свилен Георгиев

Госпожица Непотопяема

Вайълет Джесъп оцелява при корабокрушенията на трите най-големи презокеански лайнера, между които и „Титаник“

22/09/2022

/

Мария Кръстева

Food Stories: Кулинарните дестинации на Bohemian Hall

Първият Food Hall отвори врати в София за всички фенове на интернационалната кухня

20/09/2022

/

Свилен Георгиев

Знанието никога не остарява

InGlobo - наследник на човешкия стремеж към получаване и разпространяване на знание
cartmagnifierchevron-down

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най-доброто онлайн изживяване. Като се съгласявате, приемате използването на бисквитки в съответствие с нашата политика за бисквитки.

Настройките за поверителност са запазени!
Настройки

Когато посещавате който и да е уеб сайт, той може да съхранява или извлича информация във вашия браузър, най-вече под формата на бисквитки. Контролирайте вашите лични услуги за бисквитки тук.



Позволява ни да ви показваме по-подхоящо за вас съдържание, сбързано с InGlobo, във Facebook.

Откажете всички
Приемете всички Услуги