InGlobo представя:
ЛОВЦИ НА ИСТОРИИ EDITION #2.

Кога: 16.06.2021 г., 19 ч. Вратите отврят в 17:30ч. | Къде: Ресторант Talents при Kitchen 59

InGlobo ви кани на поредното събитие от поредицата „Ловци на истории“. Главен герой в него ще е хубавата храна. Ще я приготвят няколко майстори в кухнята, които ще разкажат и за своя път в търсене на добрия вкус. На сцената този път ще видите личности, известни със своя професионален опит в кулинарията, но същевременно са нови лица и носят нов смисъл.

Храната винаги е била вдъхновение и творчество за човечеството. Тя е търсене, усещане, сетивност. “Храната, която създава истории” разказва за хората, които градят своя живот около храната. Освен че ще ни поглезят със своите неповторими блюда, гостите ще открехнат завесата и за любовната си връзка с храната, за това какво ги вдъхновява, учи и движи напред, в разговор с водещите Свилен Георгиев, главен редактор на списание InGlobo и водещ на подкаста InСтории, и Виктория Ангелова – Джак, водещ на подкаста Дроб&Чили.

Какво ще се случва?

  • Дискусия в неповторимия стил на Ловци на истории с шеф готвачите на сцена
  • Дегустация на специално тристепенно меню със селектирани напитки, приготвено от шеф готвачите
  • Разговор с публиката

Кулинарното ни пътешествие в света на историите ще започне с Ангел Василев и Мирослава Нейчева от MIAM. Те ще възбудят вкусовите ни рецептори със своите неповторими предястия.

После ще дойде ред на Любен Койчев от HRC Culinary Academy, главен готвач на ресторант „Таланти“. Той ще ни зарадва с авторските си предложения за основната част на вечерята.

Сладкия финал на гурме приключението ще сложи Мария Жекова, Master Chef на България за 2021 г. Сигурни сме,  че за десертите ѝ ще се разказват легенди дълго след събитието.

Менюто ще включва:

Предястия:

  • 4 вида мини бургери – риба, веган, месни и експлозия от различни съставки
  • Поднесени с чаша….

Основни:

  • Черноморски сафрид с конфитирани градински домати и чубрица
  • Балканска пъстърва готвена в пчелен восък с горски билки и резене 
  • Миди с воден лук, девисил и туршия от лимони
  • Поднесени с чаша….

Десерти:

  • Трио “бъз и коприва”:
  • Мини сладолед лешник и бъз
  • Кейк с коприва и крем от бъз 
  • Бонбон от бъз с крем и гел от маточина 
  • Поднесени с чаша…

Събитието се организира с неоценимата подкрепа на Mastercard, MINI България, AEG и AYA Estate Wineyards.

Ще се радваме да споделим една вкусна и смислена вечер под звездите!

cartmagnifierchevron-down

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най-доброто онлайн изживяване. Като се съгласявате, приемате използването на бисквитки в съответствие с нашата политика за бисквитки.

Настройките за поверителност са запазени!
Настройки

Когато посещавате който и да е уеб сайт, той може да съхранява или извлича информация във вашия браузър, най-вече под формата на бисквитки. Контролирайте вашите лични услуги за бисквитки тук.



Позволява ни да ви показваме по-подхоящо за вас съдържание, сбързано с InGlobo, във Facebook.

Откажете всички
Приемете всички Услуги